Kissahoitola Kattila

Uudistunut hoitopaikka kissallesi Raisiossa

Kissahoitola Kattila on aloittanut toimintansa Turun länsikeskuksessa vuonna 2002. Kissahoitolan uudet tilat valmistuivat Raision Ihalaan ja juhannuksena 2011 ensimmäiset asukkaat pääsivät majoittautumaan uusiin ja valoisiin tiloihin.

Uudistuneessa kissahoitolassa on tilat 27 kissalle. Jokaiselle kissalle on oma, sisustettu tilava huone. Huoneissa on ikkuna, josta on myös pääsy ulkoterassille. Kodikkuutta huoneisiin tuovat huonekalut ja matto. Jokaisessa huoneessa on myös puiset tikapuut, ylähylly ja kaappi. Huone on suunniteltu kissasi viihtyvyyttä ajatellen!

Kissahoitola Kattilan yrittäjä, eläintenhoitaja Elisabet Hasko toivottaa uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan tiloihin ja toimintaan paikanpäälle!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nyt myös MYYMÄLÄ Kissahoitolan tiloissa. Myymälässä pieniä lahjatuotteita sekä kissan kuivaruokaa ja hiekkaa. Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan tuotteisiin. Kissahoitola Kattilan tiloissa on myös Kissakahvila Kattila, jossa voit silitellä ja halia kahvilan omia kissoja 7 € pääsymaksulla, sisältää kahvikupposen.